25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 18 de març de 2019

El VxL arriba a la Riera de Gaià

Després de la campanya de difusió duta a terme a la localitat, el programa de parelles lingüístiques s'estrena a la Riera de Gaià amb vint-i-set participants.

El VxL arriba a la Riera de Gaià

Divendres, 15 de març, la Biblioteca de la Riera de Gaià va acollir l'acte de formació de parelles lingüístiques en què es van donar indicacions i informacions per dur a terme l'activitat i es van formar quinze parelles lingüístiques que a partir d'ara es trobaran un cop per setmana per fer conversa.

El projecte del VxL en aquest municipi és fruit de la col·laboració entre el CNL de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'Ajuntament de la Riera de Gaià.

Voluntariat per la llengua, un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística que posa en contacte persones catalanoparlants i persones que estan aprenent la llengua amb l'objectiu de fer una hora de conversa en català a la setmana i millorar-ne la fluïdesa a través de pràctiques que es desenvolupen d'una manera més informal i distesa. El Voluntariat per la llengua va néixer el 2003 i ja són més de 130.000 parelles lingüístiques les que s'han format a tot el territori català. Les persones interessades a participar-hi poden fer-ho en qualsevol moment de l'any a través de www.vxl.cat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter