25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 7 de gener de 2019

Un miler d'alumnes als nous cursos de català

Aquest dimarts i dimecres, 8 i 9 de gener, comencen els nous cursos de català a tots els serveis del CNL de Tarragona

Un miler d'alumnes als nous cursos de català

S'impartiran cursos de català de coneixements generals de tots els nivells: Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència. Els cursos de nivell C2 començaran més tard, el dia 1 de març. Hi ha cursos presencials a Tarragona, Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia (amb l'entorn Parla.cat) a tots els serveis del Centre. Es pot demanar informació al 977 243 527, de 9.30 a 13.30 hores, i de 16 a 18 hores.

Cal destacar l'increment de places per al nivell Bàsic, ja que hi ha una gran demanda de cursos d'aquest nivell. Per poder atendre a totes les persones que han quedat en llista d'espera, a meitat de gener començaran sessions inicials gratuïtes un dia a la setmana.

Els cursos del català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL). Els certificats de nivell que expedeix el Consorci són equivalents als certificats oficials de la DGPL i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR). 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes