25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 20 de desembre de 2018

El Servei de Català de Tarragona fomenta la lectura en català

Des de setembre s'han realitzat un total de 20 sessions del Club de lectura en català, per als alumnes dels nivells bàsic i elemental, amb un total de 44 alumnes inscrits.

El Servei de Català de Tarragona fomenta la lectura en català

Durant aquest primer trimestre del curs 2018/2019, 44 alumnes de nivells bàsic i elemental han participat a les sessions, de 2 hores de durada cadascuna, per fomentar la lectura en català. A fi de commemorar els anys Pompeu Fabra i Manuel de Pedrolo, s'han treballat materials de Llegir per parlar i s'han llegit llibres de lectura fàcil a l'entorn d'aquestes dues figures. Així, els alumnes de nivell Bàsic 1 han conversat sobre Anna Frank. El diari d'una noia, d'Anna Frank, al Bàsic 2 s'han hagut de llegir Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, i per als alumnes de Bàsic 3 i Elemental s'ha reservat Tant de gust... senyor Fabra, de M. Carme Bernal i Carme Rubió. Pel que fa als materials de Llegir per parlar, s'han treballat: a) Amunt, amunt!, b) Pompeu Fabra, el Mestre, c) Irene Polo, una dona poc convencional, d) Manuel de Pedrolo i e) La polifacètica Capmany.

La dinàmica de les sessions ha sigut la de treballar tant la pronúncia com la prosòdia dels textos, a més de valorar-ne el seu valor literari, cultural... i fomentar la lectura en català i el coneixement d'algunes figures importants del nostre país.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes