25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 20 de desembre de 2018

El CNL reparteix els premis de la "Tarda de Scrabble al Mercat de Tarragona"

Les quatre persones premiades van rebre un lot de llibres i vals de compra per al Mercat.

El CNL reparteix els premis de la

L'últim acte públic d'enguany del CNL de Tarragona ha estat el lliurament de premis de la "Tarda de Scrabble al Mercat de Tarragona", que va tenir lloc la tarda del dimecres 19 de desembre al mateix estand "La Teca i la Meca del Mercat Central", on s'havia fet el concurs just una setmana abans.

Santi Pallàs, president del Consell de Centre del CNL, Montserrat Bertran, presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central, i Rosa M. Ibarz, directora del CNL, van ser els encarregats de lliurar els lots de premis a Alba Ferré (50 punts), Bea Torredemer (42 punts), Rubén Amate i Ramon Civit (35 punts cadascun).

Les dues primeres guanyadores van rebre sengles lots de tres llibres, el dossier "Llengua i excursionisme" (Any Fabra) i punts de llibre del Voluntariat per la llengua –de part del CNL de Tarragona– més vals de compra, regalats pel Mercat, per valor de 30 €. Els segons van rebre un lot semblant, i vals de compra per valor de 20 €.

Aquests actes –tarda de Scrabble i lliurament de premis– s'han dut a terme en el marc de la campanya "I tu, jugues en català?" i s'han fet al Mercat Central de Tarragona, atès que al gener se subscriuran acords de col·laboració entre el CNL, Espimsa i l'Associació de Venedors del Mercat Central per adherir-se al Pla intensiu de foment de l'ús del català (PIFUC), que està en marxa des del 2016.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes