25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 14 de desembre de 2018

Desafiem els clients del Mercat a fer la millor jugada de Scrabble

El Mercat Central de Tarragona va ser l'escenari d'una partida participativa de Scrabble i d'una mostra de jocs en català

Desafiem els clients del Mercat a fer la millor jugada de Scrabble

El dimecres 12 de desembre el Servei Local de Català de Tarragona va organitzar al Mercat Central de Tarragona una partida participativa de Scrabble, el popular jocs de crear i encreuar paraules en un tauler.

Tots els participants van poder demostrar la seva habilitat ludolingüística intentant formar paraules en un tauler gengant cedit pel club de Scrabble Mots i Més a Molins. Tothom, només pel fet de participar, va rebre un obsequi (un llapis de la campanya, una llibreta i una carta als reis) i inscrivien la puntuació obtinguda en un rànquing. Al final de la tarda, els autors de les jugades amb les millors puntuacions van ser l'Alba Ferré (amb el mot "ARRUIX", de 50 punts), la Bea Torredemer ("SENYEU", de 42 punts), Rubén Amate ("VEJAS", 35 punts) i Ramon Civit ("FOCA", 35 punts), que el proper 19 de desembre rebran com a premi vals de compra del Mercat i un lot de llibres dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

 

Al mateix espai, els visitants també van poder observar una mostra de jocs en català, cedits per Abacus i Joguines Gascó. Tota l'activitat estava emmarcada en la campanya del CPNL "I tu, jugues en català?", que pretén promoure l'ús del català en el joc, la visibilització i el consum de jocs i joguines en català i difondre els establiments que els venen.

Mostra de jocs en català

La directora d'Espimsa, la presidenta de l'Associació de Paradistes, la directora del CNL de Tarragona i un tècnic dl SL de Català de Tarragona


LTP
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes