25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 25 de juny de 2019

Cloendes dels cursos de català dels serveis i oficines

Constantí, Calafell, Valls, el Vendrell, Salou, Vila-seca i Tarragona acaben l'any acadèmic amb actes de cloenda participatius i amb moltes emocions

Cloendes dels cursos de català dels serveis i oficines

Aquest mes de juny s'han celebrat als serveis i les oficines del CNL de Tarragona les festes de cloenda dels cursos amb l'objectiu de donar per acabats els cursos d'una manera festiva. A Constantí, que es va fer el 7 de juny, els mateixos alumnes van presentar l'acte de cloenda, que també va incloure la presentació d'una nova edició del VxL. El dia 19 de juny va ser el torn de les cloendes dels cursos a Salou i Valls, on els alumnes van llegir pormes de Joan Brossa, en motiu del centenari del seu naixement, i on també es va agrair la participació dels voluntaris en l'aprenentatge de català.

El dia 19 també es va fer la cloenda a Vila-seca i es va aprofitar per reconéixer des del CNL la feina i el suport que el senyor Josep Poblet ha tingut amb l'OC de Català del municipi durant els últims anys i per això se li va lliurar una placa en record de la seva complicitat i la feina que ha dut a terme en favor del CPNL.

El dia 20 va ser el torn de la cloenda al Vendrell, al jardí del Museu Deu. En aquest cas, es van donar els premis del concurs Museucat, una activitat complementària que ha durat tot el curs de foment del coneixement dels museus vendrellencs i de creació literària. I a Tarragona, també el dia 20, al cafè La Cantonada, es va fer un joc de preguntes de geografia, constums i curiositats lingüístiques. Finalment, el dia 21 es va fer la cloenda al jardí de Cal Bolavà de Calafell, on es va fer una divertida sessió de voluntariat exprés per fomentar la coneixença mútua i la conversa en català, i un berenar amb plats de tot el món aportats pels alumnes.

Cal agrair l'assistència en tots aquests actes dels alumnes, professors, parelles lingüístiques i, també d'alcaldes i regidors i regidores. Tot i aquestes cloendes, l'activitat del CNL de Tarragona no s'atura aquest juliol ja que es faran cursos de nivells Inicial i Bàsic 1 al Servei Local de Tarragona. Paral·lelament, ja s'està preparant el curs 2019/2020, el període d'informació del qual començarà la primera setmana de setembre.

Cloenda de Constantí

Alumnes de Salou amb l'alcalde

Alumnes i voluntaris de Valls

Cloenda de Vila-seca

Participants a la cloenda del Vendrell

 

Sessió de voluntariat exprés a la cloenda de CalafellConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter