25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 14 de juny de 2018

Es reparteixen revistes en català a perruqueries i centres d'estètica

Dotze establiments del Vendrell i catorze de Tarragona han començat a rebre revistes en català per als seus clients, gràcies a la iniciativa del CPNL, el Departament de Cultura i l'Associació d'Editors de Revistes i Digitals (APPEC).

Es reparteixen revistes en català a perruqueries i centres d'estètica

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona ha col·laborat en la campanya "T'agradarà llegir en català", impulsada del Departament de Cultura de la Generalitat i l'APPEC per fomentar la lectura de revistes en llengua catalana. Així, al llarg del 2018 un total de 36 establiments de Tarragona i el Vendrell rebran gratuïtament lots de revistes en català de temes molt variats: música, cuina, història, empresa, lleure, infantils, etc.

Aquest projecte promou la lectura en català, el consum de l'àmplia oferta existent de revistes en llengua catalana i la presència de revistes en català en establiments amb molta concurrència pública. El projecte s'emmarca també en els plans integrals de foment de l'ús del català al comerç del Consorci per a la Normalització Lingüística.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes