25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 11 de juny de 2018

Lluïsa Vives rep el Premi a la NL en el decurs de la Nit de Premis de Valls

L'edició del 2018 és la número vint del Premi a la Normalització Lingüística, que pretén reconèixer els establiments que han ajudat a normalitzar l'ús de la llengua catalana al món socioeconòmic.

Lluïsa Vives rep el Premi a la NL en el decurs de la Nit de Premis de Valls

Dissabte passat, en el decurs de la Nit de Premis de Valls, l'establiment Lluïsa Vives, de Valls, va rebre el vintè Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic que convoca el Servei de Català de l'Alt Camp, amb la col·laboració de l'Associació d'Artesans de l'Alt Camp, l'Institut d'Estudis Vallencs i la Cambra de Comerç i Indústria de Valls.

El lliurament del Premi va tenir lloc al Centre Cultural de Valls, en una nova edició de la tradicional Nit de Premis, un vetllada que reuneix cada any el teixit empresarial, comercial i associatiu de la comarca de l'Alt Camp i que enguany va presidir el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet.

Jordi Oller, propietari de Lluïsa Vives, va recollir de mans de Santi Pallàs, president del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, i de Joan M. Sanahuja, president del Consell Comarcal de l'Alt Camp, el diploma i la peça artística (un obrecartes que combina la plata i l'esmalt), confeccionada per la joiera vallenca Astrid Ferré, membre de l'Associació d'Artesans de l'Alt Camp.

Cal recordar que les empreses i comerços que han estat distingits amb aquest guardó que enguany ha arribat a la vintena edició són els següents: Patates Palau, de Valls (1999); Cafès Líder, de Valls (2000); Cooperativa Agrícola de Vila-rodona (2001); Calçats Cliben, SA, de Valls (2002); Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Valls (2003); Hipermercat Esclat, de Valls (2004); Morera Cinc, SL, de Valls (2005); Fruita Fresca, de Valls (2006); Reclams. Artur Vives, SA, de Valls (2007); Cooperativa Agrícola de Bràfim (2008); Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp (2009); Fruits SP, de Figuerola del Camp (2010); Cerveses La Gardènia, d'Alcover (2011); Els Fruits Saborosos, de Vila-rodona (2012); Vinícola de Nulles (2013); l'empresa Handycat, de Valls (2014); Instal·lacions Escoda, de Valls (2015); Pastisseria Valls, SL (2016); Cal Garriga, de Bràfim (2017), i, finalment, Lluïsa Vives, de Valls (2018).Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes