25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 5 de juny de 2018

El CPNL col·labora amb els Jocs Mediterranis

Tècnics dels CNL de Tarragona i de l'Àrea de Reus "Miquel Ventura" han impartit 4 sessions de sensibilització per a voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

El CPNL col·labora amb els Jocs Mediterranis

Les sessions s'han fet els dies 25 i 26 de maig i 2 i 3 de juny en el marc del pla de formació per a voluntaris i sorgeixen de la col·laboració del CPNL i la Direcció General de Política Lingüística amb l'organització dels Jocs. L'objectiu de cada sessió, a les quals hi han assistit unes 75 persones en total, era explicar el fenomen del multilingüisme i la importància de respectar totes les llengües i de fomentar-ne el coneixement i l'ús per evitar-ne la desaparició. I, finalment, ensenyar la llengua catalana als visitants dels Jocs i regalar-ne mostres adoptant-la com a llengua d'entrada en les diferents situacions comunicatives.

Aquestes sessions completen una sèrie d'activitats que s'han dut a terme amb l'organització dels Jocs, com l'elaboració i la distribució de dos butlletins per als voluntaris i dinamitzadors dels Jocs: un per difondre l'oferta de cursos de català del Camp de Tarragona i un altre de mensual de sensibilització lingüística.

Un instant de la sessió.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes