25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 4 de juny de 2018

Els alumnes del CNL de Tarragona celebren el Dia Internacional del Joc

El 28 de maig és el Dia Internacional del Joc el Consorci per a la Normalització Lingüística s'hi ha adherit incrementant les activitats lúdiques a les aules.

Els alumnes del CNL de Tarragona celebren  el Dia Internacional del Joc

Conscients del fet que la incorporació del joc a les aules és una manera d'aprendre català de manera informal, gairebé sense adonar-se'n, i de generar espais de conversa, a més de fomentar el bon ambient a l'aula, durant la setmana del 28 de maig a l'1 de juny, a les aules s'han intensificat les activitats lúdiques, que normalment ja hi són presents.

A Tarragona, per exemple, el grup de nivell C2 van jugar a "la frase desfeta", que consisteix que cada alumne té una paraula que forma part d'una oració i cal que els alumnes s'ordenin sense dir la paraula que tenen,  fent referència a la categoria gramatical i a la morfologia per resoldre el repte amb èxit. I al nivell Intermedi 1, els alumnes van repassar els diftongs i la separació sil·làbica a partir  de dinàmiques a peu dret.

Per altra banda, a Salou van jugar a diversos jocs universals enfocats a l'aprenentatge de la llengua: al bingo dels participis, a jocs de memòria amb vocabulari de transports i amb verbs amb formes velars i al dòmino de pronoms.

Finalment, a Calafell també s'han incorporat a les aules altres jocs per facilitar l'aprenentatge de la llengua.

Alumnes de Salou jugant al dòmino.

Alumnes de CalafellConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes