25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 7 de febrer de 2018

Els alumnes de català visiten l’Ajuntament de Calafell

Aquest dimecres, 7 de febrer, els alumnes de nivell Intermedi 2 de català han sortit de l'aula per gaudir d'una visita guiada a l'Ajuntament de Calafell, a càrrec de l'alcalde, Ramon Ferré, i del tècnic de patrimoni Josep Pou.

Els alumnes de català visiten l’Ajuntament de Calafell

Durant l'activitat, els assistents han pogut conèixer la història de l'edifici i de la institució municipal. També s'han fet una idea de com treballa i s'organitza el consistori; han visitat les tres plantes de l'edifici i, asseguts a la Sala de Plens, han pogut conversar amb l'alcalde i fer-li una sèrie de preguntes i suggeriments que havien preparat.

Arran de la visita, els alumnes faran un treball a l'aula sobre com seria el seu municipi ideal, en el qual podran posar en pràctica les quatre habilitats lingüístiques que es treballen als cursos de català per a adults: la comprensió oral, la comprensió escrita, l'expressió oral i l'expressió escrita.

Aquesta activitat és complementària als cursos i permet practicar la llengua en una situació real. A més, compleix un dels objectius fonamentals del Consorci per a la Normalització Lingüística, que és el de donar a conèixer la llengua i la cultura del país.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes