25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 14 de desembre de 2017

Acaben amb èxit les pràctiques lingüístiques a Tarragona

En total, 21 alumnes han visitat 12 establiments on s'han fet 34 pràctiques que han durat, de mitjana, 11 minuts.

Acaben amb èxit les pràctiques lingüístiques a Tarragona

Aquest trimestre s'han desenvolupat a Tarragona la segona tanda de l'any de pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors. Aquesta vegada, l'activitat l'han portat a terme alumnes dels cursos de nivell Bàsic 3 i Elemental 1, amb una valoració per part seva molt bona. Els alumnes destaquen la paciència i l'amabilitat dels dependents de les botigues i manifesten que un cop superen els primers instants de vergonya s'han sentit molt còmodes. 

La valoració per part dels establiments col·laboradors és també molt bona. Des del CPNL s'ha fet un esforça per ampliar la xarxa d'establiments, que fins ara en són 20, i per fer veure que amb aquesta col·laboració es reforça la seva responsabilitat social i es dona al negoci un valor afegit i diferenciador.

Les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors és un projecte nascut i adreçat a participants del Voluntariat per la Llengua, però que aquest any s'adreça també als alumnes dels cursos de català. El proper trimestre està previst ampliar la xarxa d'establiments i estendre les pràctiques a municipis com Calafell, el Vendrell i Salou.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes