25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 11 de desembre de 2017

Un total de 27 botigues adherides a la campanya de jocs i joguines

L'objectiu de la campanya és visibilitzar els establiments que tenen jocs i joguines en català i, alhora, donar a conèixer entre els ciutadans l'oferta actual d'aquests productes en català.

Un total de 27 botigues adherides a la campanya de jocs i joguines

La campanya I tu, jugues en català? s'aplica a tot Catalunya. Els establiments adherits llueixen al seu aparador un expositor amb un full explicatiu de la campanya. A més, es difon el web i l'app que recullen diversos recursos per aconseguir els objectius plantejats. Per una banda, s'hi pot trobar el catàleg de tots els jocs i joguines que hi ha actualment en català al mercat. També, la llista d'establiments adherits de tot Catalunya, que inclouen els de l'àmbit del Centre de Normalització de Tarragona: Calafell, Constantí, l'Arboç, Valls, el Vendrell, Salou, Tarragona, Vila-seca i Montblanc.

A més de tot això, per segon any consecutiu s'ha convocat un concurs de fotografia, en què els participants havien de penjar una fotografia a la xarxa Instagram que unís els conceptes "joc" i "català". El termini va acabar el passat 15 de novembre i els premis es donaran el mes de gener.

Si bé aquestes setmanes prèvies a les diades de Nadal i Reis són les més fortes pel que fa a la venda de jocs i joguines, l'objectiu és estendre la campanya al llarg de tot l'any, promocionant la pràctica i el coneixement del joc en català.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes