25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 4 de desembre de 2017

Presentació del Vxl a usuaris de la Fundació Gentis de Tarragona

El Servei Local de Català de Tarragona  va acollir el passat  30 de novembre al matí una xerrada informativa del programa Voluntariat per la llengua a usuaris de la Fundació Gentis de Tarragona.

Presentació del Vxl a usuaris de la Fundació Gentis de Tarragona

Gentis és una plataforma educativa que desenvolupa projectes i serveis adreçats principalment a col·lectius socialment desfavorits amb necessitats d'inserció laboral, persones amb disminució, intel·ligència límit, immigrants, infants i joves.

Els assistents a la presentació del Vxl van conèixer els detalls del programa: com han d'apuntar-s'hi, les diferents activitats que organitza el CNL de Tarragona i els avantatges del carnet per a voluntaris i aprenents.

L'objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.  A més, es vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes