25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 30 de novembre de 2017

Sortides d'alumnes per la ciutat de Valls

Els alumnes de nivell Inicial de l'Oficina de Català de Valls surten de l'aula per conèixer la ciutat de ben a prop, i els de nivell Bàsic 1 visiten el mercat.

Sortides d'alumnes per la ciutat de Valls

D'una banda, dimarts, 28 de novembre, els alumnes de nivel Inicial han seguit un recorregut pels carrers i places que conformen el centre de la vila, tot guiant-se pel plànol que la professora els ha facilitat. Així han pogut descobrir espais emblemàtics i de gran interès patrimonial com l'església de Sant Joan que té el campanar més alt de tot Catalunya i també contemplar el futur Museu Casteller de Catalunya.

Per la seva banda, els alumnes del nivell Bàsic 1 han visitat el mercat setmanal de fruita i verdura per posar en pràctica les estructures treballades a l'aula i alhora conèixer la tradició d'aquest mercat que es remunta a l'any 1210. Al llarg de la visita, que ha seguit un recorregut pels carrers i places que conformen el mercat, els alumnes s'han apropat molt entusiasmats a les diferents parades de fruita i verdura.

Aquestes activitats formen part de les activitats complementàries dels cursos per tal de conèixer l'entorn i practicar els coneixements apresos a l'aula.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes