25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 29 de novembre de 2017

Un tomb per la història de la platja de Calafell

Alumnes de català de Calafell han organitzat aquest dimecres 29 de novembre una ruta històrica pel nucli de la Platja de Calafell per a alumnes del Vendrell.

Un tomb per la història de la platja de Calafell

Els alumnes de nivell Intermedi 1 de l'Oficina de Català de Calafell han organitzat una ruta per a un grup d'alumnes (també d'Intermedi 1) de l'Oficina de Català del Vendrell. "Fem un tomb per la història de la platja de Calafell" -títol amb què han batejat la ruta- comença al Sanatori Marítim de Sant Joan de Déu i acaba a l'Hotel Miramar. Més d'una hora i mitja de ruta amb 12 parades en què els estudiants han anat explicant la història recent del nucli de la Platja: des de les nombroses transformacions que hi ha hagut fins a la història de les botigues de pescadors i d'edificis emblemàtics com el Sanatori, el Museu Casa Barral i la Confraria de Pescadors. Després han fet algunes dinàmiques per conèixer més els companys de l'altre grup i han aprofitat per fer tertúlia en català. El trimestre que ve s'intercanviaran els papers i els alumnes de Calafell aniran a fer un recorregut pel Vendrell.

Els aprenents han valorat aquesta activitat -que ha durant cinc sessions- com una gran experiència, ja que han pogut treballar totes les habilitats lingüístiques (escoltar, llegir, escriure i parlar) en una situació i en un entorn reals, fet que ha ajudat a augmentar la seva implicació i motivació.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes