25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 12 de setembre de 2017

Oberta la inscripció dels cursos de català a tots els serveis del CNL

S'han obert les proves de nivell i la matrícula dels cursos presencials i en línia a Tarragona, Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia a tots els serveis comarcals del Centre: Tarragonès, Alt Camp, Conca de Barberà i Baix Penedès.

Oberta la inscripció dels cursos de català a tots els serveis del CNL

Entre els dies 12 i 21 de setembre es pot formalitzar la inscripció

Cada servei de català ha programat un calendari d'inscripció que es pot consultar a /xarxa/cnltarragona/calendari_matr_cnlt_1rtr_1718.html

Entre els dies 12 i 21 de setembre es fan les proves de nivell i la inscripció als cursos dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi, de Suficiència i Superior (C2). Els cursos començaran el dia 25 de setembre.

El Centre ofereix cursos presencials en una àmplia franja horària per arribar a tots els públics i que al mateix temps permeti compatibilitzar la formació amb la feina o els estudis. Aquest curs s'ha reforçat la franja horària de vespre per atendre la demanda de l'alumnat. Les modalitats de formació s'adapten a les noves maneres d'aprendre i, per tant, a banda dels cursos presencials, s'ofereixen cursos en línia mitjançant la plataforma Parla.cat, si són cursos generals, i mitjançant l'Aula Mestra, si són cursos especialitzats, i també ofereix cursos que combinen la modalitat presencial i en línia.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci són equivalents als certificats oficials de la DGPL i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes