25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 2 d'agost de 2017

Al setembre, tornen els cursos de català

Durant aquest primer trimestre del curs s'impartiran cursos de català de coneixements generals de tots els nivells: Bàsic, Elemental, Intermedi, de Suficiència i nivell C2. Començaran cursos presencials a Tarragona, Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia a tots els serveis del Centre.

Al setembre, tornen els cursos de català

La inscripció del curs acadèmic 2017-2018 comença el proper mes

Cada servei de català ha programat un calendari d'inscripció que es pot consultar a /xarxa/cnltarragona/calendari_matr_cnlt_1rtr_1718.html

En general, el període de matrícula començarà el dia 7 de setembre i s'allargarà fins al dia 22, segons el servei. Els cursos començaran el dia 25 de setembre.

El Centre ofereix cursos presencials en una àmplia franja horària per arribar a tots els públics i que al mateix temps permeti compatibilitzar la formació amb la feina o els estudis. Les modalitats de formació s'adapten a les noves maneres d'aprendre i, per tant, a banda dels cursos presencials, s'ofereixen cursos en línia mitjançant la plataforma Parla.cat, si són cursos generals, i mitjançant l'Aula Mestra, si són cursos especialitzats, i també ofereix cursos que combinen la modalitat presencial i en línia.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci són equivalents als certificats oficials de la DGPL i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes