25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 30 de juny de 2017

Valls celebra la fi del curs escolar amb protagonisme dels alumnes

L'Oficina de Català de Valls va celebrar, el 29 de juny passat, a Casa Caritat, l'acte de cloenda dels cursos de català per adults i del programa del Voluntariat per la llengua.

Valls celebra la fi del curs escolar amb protagonisme dels alumnes

Foto de família de la cloenda.

Els aprenents de català van fer diverses lectures en veu alta

En l'acte hi van prendre part Martí Barberà, regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Valls; Rosa M. Ibarz, directora del CNL de Tarragona, i Carme Leiva, tècnica de l'Oficina de Català de Valls.

Durant l'acte, diferents alumnes van fer sengles lectures en veu alta: els estudiants del Bàsic 3 van llegir endevinalles; els del curs Elemental 3 van llegir alguns fragments referents al poeta Màrius Torres, amb motiu del 125è aniversari de la seva mort; finalment, els alumnes de Suficiència 3 van llegir diversos fragments de l'obra Entre dos silencis, d'Aurora Bertrana, amb motiu de l'Any Bertrana. La sorpresa va arribar quan els aprenents d'aquest curs van llegir una poesia que havien dedicat a la seva professora, la Carme Leiva.

L'acte es va completar amb el lliurament de diplomes als voluntaris i aprenents, la projecció Records del curs i un piscolabis al claustre de Casa Caritat.


Oc de Valls

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes