25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 26 de març de 2014

Videoconferència entre alumnes de català de Calafell i de Xile

Dos voluntaris lingüístics i els seus aprenents de català de l’Oficina de Català de Calafell van participar, el dimarts 25 de març, en una videoconferència amb alumnes de català de la Universitat de Santiago de Xile.

Videoconferència entre alumnes de català de Calafell i de Xile

Els calafellencs que van participar en la videoconferència.

És la tercera experiència d'aquest tipus que fa el CNL de Tarragona

La trobada virtual tenia el doble objectiu de crear nous espais de conversa per als aprenents de català calafellencs i de conèixer l’interès que des de l’altra punta del món es té per la nostra llengua.

Els cinc calafellencs van poder conversar durant una mitja hora llarga amb tres estudiants de filologia hispànica de la capital xilena que han introduït el català dins dels seus estudis. La conversa va girar a l’entorn dels costums, el paisatge i la gastronomia de Calafell i Santiago, i també de la motivació i les raons per les quals els aprenents d’una i altra banda de l’oceà estudien català.

Aquesta és la segona trobada en un mes que es fa entre estudiants de català del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona amb l’exterior. La primera es va produir fa dues setmanes entre Tarragona i Oxford. L’èxit de les trobades fa pensar de repetir-la properament amb els mateixos interlocutors o amb d’altres d’alguna de les 150 universitats del món en què s’ensenya català.


OC de Calafell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter