25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 972 notícies disponibles
Dilluns, 25 de març de 2019

Tota una setmana plena de poesia

Tota una setmana plena de poesia El CNL de Tarragona s'ha afegit, com cada any, a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, una iniciativa coordinada ler la Institució de les Lletres Catalanes.
Dimarts, 19 de març de 2019

Pràctiques lingüístiques en directe per Calafell Ràdio

Pràctiques lingüístiques en directe per Calafell Ràdio L'emissora municipal Calafell Ràdio va acompanyar el dimecres 13 de març dues alumnes de català a fer pràctiques lingüístiques a dos comerços de Calafell.
Dilluns, 18 de març de 2019

El SL de Tarragona participa a la Jornada de Comunicació de Pimec

El SL de Tarragona participa a la Jornada de Comunicació de Pimec El Servei de Català de Tarragona ha participat, per segon any, a la jornada de sensibilització Comunica't, de Pimec Comerç Tarragona que ha tingut lloc a la seu de l'organització el dijous 14 de març, amb una vintena d'inscrits.
Dilluns, 18 de març de 2019

El VxL arriba a la Riera de Gaià

El VxL arriba a la Riera de Gaià Després de la campanya de difusió duta a terme a la localitat, el programa de parelles lingüístiques s'estrena a la Riera de Gaià amb vint-i-set participants.
Dijous, 14 de març de 2019

Comença un concurs d'enginy i llengua als comerços de Calafell

Comença un concurs d'enginy i llengua als comerços de Calafell Els aparadors de diversos comerços del Poble de Calafell exhibiran un jeroglífic lingüístic que posarà a prova l'enginy dels seus clients
Dijous, 14 de març de 2019

Convocat el Concurs de Microrelats "T'estimo... No t'estimo"

Convocat el Concurs de Microrelats L'objectiu del concurs és fomentar l'ús del català i la creació literària en català a través de les xarxes socials, on s'han de publicar els microrelats. 
Dijous, 14 de març de 2019

Participativa ruta literària a Valls

Participativa ruta literària a Valls Els alumnes i les parelles lingüístiques de l'Oficina de Català van sortir de l'aula per seguir la Ruta literària Narcís Oller pels espais més significatius de la ciutat relacionats amb l'obra de l'escriptor vallenc.
Dimecres, 13 de març de 2019

L'exposició "10 anys de VxL: un tast!" arriba al CAP Llevant de Tarragona

L'exposició A partir de la col·laboració del VxL amb el Departament de Salut, una de les accions per dinamitzar el programa del "Voluntariat per la llengua" és portar l'exposició  "10 anys de VxL: un tast! (2003-2013)" a diversos hospitals de Catalunya.
Dilluns, 11 de març de 2019

Convocat el Premi a les bones pràctiques lingüístiques en l’àmbit socioeconòmic

Convocat el Premi a les bones pràctiques lingüístiques en l’àmbit socioeconòmic El Servei de Català de l'Alt Camp convoca per vint-i-unè any consecutiu el Premi a les Bones Pràctiques Lingüístiques en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp.
Dijous, 7 de març de 2019

Visita al Castell i a la biblioteca de Vila-seca

Visita al Castell i a la biblioteca de Vila-seca Els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques de Vila-seca han visitat el Castell durant les jornades de portes obertes i la biblioteca.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes