25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 996 notícies disponibles
Dimarts, 18 de juny de 2019

Acaba la temporada de l'Espai de Català a Calafell Ràdio

Acaba la temporada de l'Espai de Català a Calafell Ràdio La setmana passada va acabar la temporada de col·laboració de l'Oficina de Català de Calafell amb Calafell Ràdio, al programa Calafell Matí presentat per Ferran Boqué, per difondre diferents aspectes de la llengua catalana.
Divendres, 14 de juny de 2019

El Centre Comercial Vall de l'Arrabassada s'adhereix al Pla Ofercat

El Centre Comercial Vall de l'Arrabassada s'adhereix al Pla Ofercat L'associació de comerciants i el CNL de Tarragona han signat avui el conveni de col·laboració i s'adhereix al Pla Ofercat per al comerç tarragoní
Dimecres, 12 de juny de 2019

El CNL de Tarragona ha estat present a la Firavida 2019 dels barris de Ponent

El CNL de Tarragona ha estat present a la Firavida 2019 dels barris de Ponent La 10a edició de Firavida, la fira d'entitats i serveis que s'organitza a plaça Major de Campclar, al centre dels barris de Ponent de la ciutat, el proppassat dissabte 8 de juny.
Dimecres, 12 de juny de 2019

Visita al Castell i a la biblioteca de Vila-seca

Visita al Castell i a la biblioteca de Vila-seca Els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques de Vila-seca han visitat la biblioteca.
Dimarts, 4 de juny de 2019

Celebrem el Dia Internacional del Joc

Celebrem el Dia Internacional del Joc El 28 de maig és el Dia Internacional del Joc i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona s'hi ha adherit incrementant les activitats lúdiques dins i fora de les aules
Dilluns, 3 de juny de 2019

Caminada pel camí de la costa amb el GATA

Caminada pel camí de la costa amb el GATA Un grup d'alumnes, parelles lingüístiques i professors van resseguir la costa de Tarragona amb el guiatge de membres del grup excursionista i ecologista GATA.
Dimarts, 28 de maig de 2019

Una trentena d’alumnes de Calafell visiten l’exposició sobre Pompeu Fabra

Una trentena d’alumnes de Calafell visiten l’exposició sobre Pompeu Fabra L'exposició es va crear l'any 2018 per recordar la figura i l'obra del gramàtic Pompeu Fabra, en el 150è aniversari del seu naixement.
Dilluns, 20 de maig de 2019

Caminada dels alumnes del Vendrell a Sant Vicenç

Caminada dels alumnes del Vendrell a Sant Vicenç La caminada va agrupar alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques del Vendrell amb l'objectiu de practicar la llengua i conèixer l'entorn.
Dimecres, 15 de maig de 2019

La Federació Catalana del Voluntariat Social promourà el VxL

La Federació Catalana del Voluntariat Social promourà el VxL El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, Santi Pallàs, ha signat un conveni de col·laboració per promoure el VxL amb el coordinador territorial a Tarragona de la Federació Catalana del Voluntariat Social, Josep Cabrera.
Dilluns, 13 de maig de 2019

Comencen les pràctiques lingüístiques als comerços

Comencen les pràctiques lingüístiques als comerços Uns 140 alumnes del nivell Bàsic 3 del CNL de Tarragona hauran de fer, en les properes tres setmanes, 3 pràctiques lingüístiques a establiments comercials.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter