Agenda

Filtres aplicats

 • Programa: Sensibilització > Concursos [X]
 1. Lliurament de premis del VI Concurs de Microrelats

  Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi, Sensibilització > Concursos

  Lectura dels microrelats guanyadors del VI Concurs de Microrelats “T’estimo, no t’estimo” i lliurament dels premis. L’acte es farà a continuació de la conferència sobre l’obra de Joan Fuster, amb la participació del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili, l'Associació de Professionals en Llengua i Literatura Catalanes i l'Escola de Lletres de Tarragona.

  Carrer Major, 14
  Tarragona

  A les 19:00 h.

 2. VI edició del Concurs de Microrelats

  Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi, Sensibilització > Concursos

  La sisena edició del Concurs de Microrelats "T'estimo, no t'estimo..." s'adreça a alumnes i exalumnes de català del CNL de Tarragona (CNLT), a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a seguidors de les xarxes socials del CNLT.

  Tarragona

 3. Oberta la convocatòria del Concurs de Microrelats

  Sensibilització > Concursos

  La cinquena edició del Concurs de Microrelats "T'estimo, no t'estimo..." s'adreça a alumnes i exalumnes de català del CNL de Tarragona (CNLT), a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a seguidors de les xarxes socials del CNLT.

  Tarragona

 4. Concurs de Microrelats

  Sensibilització > Concursos

  IV edició del Concurs de Microrelats “T’estimo, no t’estimo...”. Destinat a alumnes, exalumnes, participants al Voluntariat per la llengua i seguidors de les xarxes socials del CNL de Tarragona.

  CNL de Tarragona