Notícies

Filtres aplicats

  • Programa: Activitats complementàries [X]
  1. 20 contes comptats per treballar la diversitat lingüística al web del CNL de Sabadell

    20 contes comptats és recull de contes populars escrits en vint llengües diferents, amb una breu descripció de cada llengua, i traduïts al català, en un intent de reflectir la realitat cultural i lingüística de la zona d'acció del CNL de Sabadell.

    Cursos de català, Activitats complementàries

  2. Primer vermut literari a Polinyà

    Hi van participar 10 persones, entre alumnes i voluntaris, que tot i estar conversant una hora i mitja van comentar que els havia passat volant.

    Feia temps que el grup de xerrades de Polinyà parlava de fer alguna activitat d'estiu que complementés el club de lectura, alguna proposta que combinés l'estiu i la lectura. D'aquí va sorgir la idea de fer un vermut literari.

    Activitats complementàries

  3. Roc Casagran parla d’”Ara que estem junts” al SLC de Palau-solità

    El passat dijous 26 de maig va tenir lloc a l'Auditori de la Masia de Can Cortès un col·loqui amb l'escriptor i professor Roc Casagran.

    Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Club de Lectura de l'Associació "El Taller de les Arts" i el Servei de Català de Palau-solità i Plegamans

    Activitats complementàries

  4. El SLC de Palau sorteja exemplars del llibre Ara que estem junts, de Roc Casagran

    Per participar-hi només caldrà que ompliu una butlleta en què haureu de respondre una pregunta relacionada amb aquest escriptor i la seva obra

    Activitats complementàries