Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura [X]
 1. Fira de Nadal a Castellar del Vallès

  El Servei de Català ha participat, juntament amb comerços, artesans, entitats i associacions, en la Fira de Nadal organitzada per l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament.

  Llengua i cultura, CPNL > Celebracions > Nadal

 2. Visita a la 39a Mostra de Pessebres de Palau-solità i Plegamans

  El dimecres 15 de desembre, alumnes dels cursos i participants del VxL van visitar la 39a Mostra de Pessebres de Palau-solità i Plegamans, que l'Associació de Pessebristes organitza cada any a la masia de Can Malla. 

  Llengua i cultura, CPNL > Celebracions > Nadal

 3. Mercat Solidari de Nadal a Polinyà

  La recaptació es destinarà a la Marató de TV3 que es farà aquest diumenge i està dedicada a la salut mental

  Llengua i cultura

 4. Taller de torrons saludables a Polinyà

  Alumnes dels cursos de català, tant de Polinyà com del SLC de Castellar del Vallès, i participants del voluntariat lingüístic de Polinyà van participar el passat 13 de desembre, en un taller de torrons conduït per la voluntària Carme Tomàs.

  Llengua i cultura, CPNL > Celebracions > Nadal

 5. Sessió de joc en català a la ludoteca Les 3 moreres de Castellar del Vallès

  El passat 30 de novembre, de 4 a 6 de la tarda, els alumnes dels cursos d'Inicial i Bàsic 1, i els membres dels clubs de lectura van participar en una sessió de jocs en català a la Ludoteca de Castellar del Vallès

  Llengua i cultura

 6. Taller de microrelats a Polinyà amb Susana Sentelles

  L'escriptora local Susana Sentelles ha impartit un taller per aprendre a escriure microrelats al centre de formació El Roure de Polinyà, avui a les 10 del matí.

  Llengua i cultura

 7. #català947 La llengua catalana als municipis de Catalunya

  La Direcció General de Política Lingüística ofereix els principals indicadors demogràfics, sociolingüístics i de política lingüística disponibles de cadascun dels 947 municipis de Catalunya

  Llengua i cultura

 8. El SLC de Polinyà fa una promoció de la llengua per llepar-se’n els dits dins de la Setmana Cultural

  21 persones van participar al taller "Endolcim la tarda", que el SLC de Polinyà va oferir el dimecres 17 de febrer en col·laboració amb el Casal de la Gent Gran i el CFA en el marc de la Setmana Cultural del Roure.

  Llengua i cultura

 9. Nova campanya de Política Lingüística per impulsar el català entre els joves a les xarxes socials

  La Direcció General de Política Lingüística comença una campanya de sensibilització per promoure l'ús del català entre els joves que utilitzen i creen continguts a YouTube, Instagram, TikTok i altres xarxes socials. L'eslògan de la campanya és "A la xarxa, peta-ho en català" i l'etiqueta per fer-ne difusió, #JoHoPetoEnCat.

  Llengua i cultura

 10. Disfresses a la Xarxa de Centres Cívics de Santa Perpètua

  La Xarxa de Centres Cívics Municipal de Santa Perpètua de Mogoda va portar a terme la setmana de Carnestoltes l'activitat: "Disfressa't als Centres Cívics".

  Llengua i cultura