Taller de torrons saludables a Polinyà

Llengua i cultura, CPNL

Alumnes dels cursos de català, tant de Polinyà com del SLC de Castellar del Vallès, i participants del voluntariat lingüístic de Polinyà van participar el passat 13 de desembre, en un taller de torrons conduït per la voluntària Carme Tomàs.

Un total de 15 persones, entre alumnes i membres del VxL, van participar en aquest taller de Nadal per degustar i aprendre a elaborar torrons saludables. Primer de tot, es va repartir als assistents un receptari fàcil i molt llaminer i es va explicar el procediment d'elaboració d'aquests torrons que, a més de bons, es fan amb ingredients naturals. I la millor manera de veure'n el resultat, és tastar-los, per això la conductora del taller havia elaborat prèviament una mostra del receptari, amb cinc torrons i un pastís de torró de Xixona, i tot acompanyat amb unes infusions de gingebre calent. L'activitat, com no podia ser d'altra manera, va resultar un èxit i els participants es van comprometre a fer-los a casa seva, perquè els van trobar excel·lents.

Com a cloenda, la conductora del taller va regalar als assistents uns saquets de llavors macerades en olis essencials i els va convidar a reflexionar en aquestes dates sobre la importància de saber valorar sempre qui som. Perquè també s'ha d'alimentar l'esperit!

Vols compartir aquesta notícia?