L’edició de tardor del VxL de Polinyà arrenca amb èxit

Voluntariat per la llengua

Ahir, 18 d'octubre, a les quatre de la tarda, a l'edifici El Roure de Polinyà es va donar el tret de sortida a l'edició de tardor del programa de les parelles lingüístiques.

La xerrada "Les herbes de tardor" va ser l'acte triat per iniciar, com cada any, una nova edició del voluntariat lingüístic. Aquesta xerrada també va suposar l'obertura del cicle de tallers adreçats als participants del programa i a alumnes dels cursos de català. Aquesta primera trobada, conduïda com de costum per la voluntària Carme Tomàs, tractava un tema d'actualitat, les herbes que podem trobar en aquesta època de l'any i la seva utilitat. Potser per això l'activitat va ser tot un èxit i es van completar ben de pressa les 12 places que permetia l'aforament limitat.

Tothom va marxar encantat amb les receptes per elaborar saboroses tisanes per prevenir malures i refredats que va explicar la voluntària ajuntant natura, salut i plaer per als sentits.

Com que moltes persones interessades no hi van poder assistir no es descarta tornar a programar aquest taller en un futur.

Vols compartir aquesta notícia?