Taller de microrelats a Polinyà amb Susana Sentelles

Llengua i cultura

L'escriptora local Susana Sentelles ha impartit un taller per aprendre a escriure microrelats al centre de formació El Roure de Polinyà, avui a les 10 del matí.

L'autora ha presentat als participants els ingredients necessaris per captar l'atenció del lector en aquest tipus de narracions en què cada espai compta. En definitiva, han après la recepta per elaborar un microrelat. Ha estat una activitat molt gratificant i alhora engrescadora, que ha fet que molts dels assistents s'animessin a participar en el Concurs de Microrelats que organitzen cada any l'Escola d'Adults i Servei de Català de Polinyà.

La convocatòria ha estat un èxit i hi han assistit 16 persones, entre elles alumnat, participants del VxL i també membres del club de lectura que organitza el Servei Local de Català de Castellar del Vallès. D'aquesta manera convergien dues activitats de llengua i cultura de dos serveis de català diferents.

Aquesta activitat s'ha dut a terme de forma presencial però amb un aforament limitat i respectant totes les recomanacions sanitàries.

Vols compartir aquesta notícia?