Setmana de Sant Jordi a Palau

Llengua i cultura

Després de mesos sense poder-nos veure a l'aula, aquest mes d'abril hem pogut iniciar un taller d'ortografia a partir de l'escriptura.

D'altra banda, com cada any, dins del marc de les activitats que es duen a terme en el programa del Voluntariat per la llengua, el Servei de Català va organitzar la Passejada per Palau-solità i Plegamans en què participen les parelles lingüístiques i que va tenir lloc el passat 20 d'abril. 

Aquesta activitat es fa amb la col·laboració de la regidoria d'esports. La tècnica d'Esports va fer algunes explicacions durant el recorregut: Can Cortès, l'ambulatori, la ronda Verda, la comanda templera, Can Riera i el cementiri. 

Va ser una nova oportunitat per conèixer l'entorn, xerrar i veure'ns després de tant de temps. De fet, tots els participants estàvem molt animats i vam improvisar una ruta més àmplia.

I això no és tot, amb motiu de la setmana de Sant Jordi, conjuntament amb la biblioteca de Palau-solità i Plegamans, hem pogut fer un taller de lectura. Els alumnes dels diversos cursos virtuals i altres persones interessades en aquesta activitat han llegit La volta al món en 80 dies en edició adaptada de lectura fàcil. 

I per acabar la setmana, el divendres 23 d'abril tindrà lloc el lliurament de premis de prosa i poesia de Sant Jordi. Com cada any, l'Oficina de Català ha format part del jurat d'aquest certamen literari, que enguany ha tingut una alta participació en totes les categories. La deliberació es va fer el 15 d'abril de manera virtual i va haver-hi coincidència en la tria de les obres premiades. 

Vols compartir aquesta notícia?