El SLC de Polinyà fa una promoció de la llengua per llepar-se’n els dits dins de la Setmana Cultural

Llengua i cultura

21 persones van participar al taller "Endolcim la tarda", que el SLC de Polinyà va oferir el dimecres 17 de febrer en col·laboració amb el Casal de la Gent Gran i el CFA en el marc de la Setmana Cultural del Roure.

El taller consistia a cuinar una confitura de poma amb gingebre i cúrcuma. Abans de començar el taller, els inscrits havien rebut a través dels seus correus electrònics la recepta, la llista d'ingredients necessaris i un breu vocabulari de cuina. L'activitat es va celebrar de forma virtual, a través de la plataforma ZOOM.

Els participants van elaborar la confitura en temps real, seguint les instruccions de les cuineres, que anaven contestant les preguntes que sorgien en el procés. Va resultar una proposta lúdica i saborosa i ja van haver-hi persones que van demanar de repetir-la.

Dilluns, en col·laboració amb la Biblioteca i el CFA, s'havia ofert un taller de lectura en comunitat que va comptar amb 18 participants. L'obra triada va ser No-res, de l'autora Janne Teller. Aquesta activitat, també en format virtual, va suposar el tret de sortida de la setmana cultural d'aquest equipament de Polinyà.

Aquestes dues activitats en línia es van oferir a la resta d'usuaris del CNL de Sabadell, que, a més de Polinyà, inclou les poblacions de Castellar del Vallès, Palau-solità, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda i Sant Quirze.

Vols compartir aquesta notícia?