El SLC de Polinyà participa a la Setmana Cultural

Llengua i cultura

Ahir, dimecres 18 de febrer, els alumnes de català de Polinyà van assistir al taller: "L'ofici d'escriure", a càrrec de l'escriptora, Teresa Saborit, dins el marc de la Setmana Cultural d'El Roure.

L'autora va presentar el llibre "200 muses" (2015), una obra que va publicar arran del repte que es va autoproposar: publicar al seu blog, "La llibreta vermella", un text cada dia laborable de l'any. 

La inspiració per escriure els textos li va arribar a través de les xarxes socials, on els seus seguidors li enviaven les muses que necessitava per completar els desafiament. Dotze mesos més tard, la  vigília de Sant Jordi del 2016, l'obra va ser entre els 10 llibres electrònics més venuts en català a Amazon.

Els alumnes assistents s'ho van passar molt bé i van participar activament en un dels reptes que els llençava l'autora, en la línia de les crides que fa habitualment a través de la seva pàgina web vullescriure.cat. Havien de fer un text molt breu, però amb certes limitacions: inspirar-se en una imatge i no escriure ni una sola "L" en tot el text.

Finalment, un dels textos dels assistents va ser premiat amb un exemplar signat del llibre.

Vols compartir aquesta notícia?