Nova Oficina d’Entitats i Voluntariat de l’Ajuntament de Sabadell

Voluntariat per la llengua

El passat dimarts, dia 28 de gener, va tenir lloc una roda de premsa sobre la nova Oficina d'Entitats i Voluntariat de l'Ajuntament de Sabadell i el nou web (web.sabadell.cat/oficinaentitats).

Marta Morell, tinenta d'alcaldessa, va presentar el projecte de rehabilitació de l'edifici segons la Normativa Europea Energètica i va avançar que la nova ubicació (a la plaça de Jean Piaget) permetrà disposar d'un espai unificat de cotreball des d'on gestionar l'assessorament i l'acompanyament, tant pel que fa a les entitats com al voluntariat: "Volem potenciar l'associacionisme i que es creï xarxa entre entitats i amb les persones voluntàries per tal de visibilitzar-ne les tasques realitzades".

A banda, Sergi Gil, responsable de l'Oficina, va presentar el nou web i va explicar com s'ha treballat i com està estructurat. Totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat i les persones interessades a fer voluntariat o que ja siguin voluntàries poden accedir a informació, recursos, tramitació electrònica, propostes formatives, crides o experiències de voluntariat i assessorament.

A la roda de premsa hi van assistir representants d'entitats com Creu Roja Sabadell, Atendis, el CNL de Sabadell, AVAN, Associació de Veïns de Can Deu, La Taca, La Pedrera Fundació i El Rodal, que ja havien col·laborat, conjuntament amb altres entitats, en el procés de millora del nou web.

Vols compartir aquesta notícia?