L’Álex Torres, del Bàsic 3 de Polinyà, premiat per una piulada contra la violència masclista

Llengua i cultura

El passat  27 de gener de 2020,  a les 17 h, es van lliurar els premis de la setena edició de la campanya de sensibilització "Piula contra la violència masclista" que promou el Consell Comarcal del Vallès Occidental per commemorar el Dia Internacional per l'Erradicació  de la Violència Masclista (25 de novembre).

Aquesta edició de la campanya ha finalitzat amb una alta participació dels centres educatius comarcals als tallers de prevenció envers les violències masclistes i amb un augment de les piulades que han optat a concurs. Prop de 2.500 alumnes han participat en aquests tallers.

Els alumnes del curs Bàsic 3 de Polinyà van participar amb les seves piulades a l'urna del CFA EL Roure, i una va ser premiada dins de la categoria Sènior (a partir de 31 anys). El guanyador va ser l'Álex Torres Bobadilla per la piulada: "El silenci és un còmplice igual de violent que un cop o un insult. És inacceptable".

El concurs de Twitter va rebre un total de 895 piulades. El certamen es va realitzar entre els mesos d'octubre i desembre del 2019, i hi van participar 28 centres educatius, casals i centres cívics de 14 municipis de la comarca (Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls).

Els premis els van lliurar el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i la consellera de Drets Socials, Míriam Casaramona.

Vols compartir aquesta notícia?