25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de febrer de 2019

Més de 900 inscrits als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell

Durant tot el mes de desembre el CNL de Sabadell va obrir el segon període de matriculació dels cursos de català per a adults del curs 2018-19, amb continuïtat en l'oferta de la modalitat de cursos trimestrals.

Més de 900 inscrits als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell

Al llarg de l’any 2018 el CNL de Sabadell va tenir un total de 2.374 inscripcions en 192 cursos

L'oferta general ha estat de 37 grups i inclou cursos dels nivells inicial i bàsic, adreçats a les persones nouvingudes o que fa poc que viuen a Catalunya, i dels nivells elemental, intermedi i suficiència.

Tots els nivells es poden cursar en la modalitat presencial i alguns dels graus en la semipresencial. Es tracta d'una modalitat tutoritzada que permet combinar el treball individual en línia a través d'una plataforma virtual amb dues sessions presencials que es fan amb el tutor i els companys d'aula.

Al llarg de l'any 2018 el CNL de Sabadell va tenir un total de 2.374 inscripcions en 192 cursos, repartits entre Sabadell i les poblacions de Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Polinyà. La majoria, dels nivells inicial i bàsic, és a dir, adreçats a persones nouvingudes. Bona part d'aquests alumnes que comencen l'aprenentatge de la llengua catalana segueixen els cursos posteriors, mostra que l'afany de fidelització del CNL dona els seus fruits.

Al Servei de Català de Sabadell ja tenim de nou obertes les cites per a les proves de col·locació i la inscripció del proper trimestre, que començarà a principis d'abril. Qualsevol persona interessada pot trucar a la nostra seu en horari d'atenció al públic per demanar dia i hora.

Si es desitja fer un aprenentatge completament en línia sempre es pot accedir a un curs 100% virtual a la plataforma Parla.cat (www.parla.cat), que ofereix tots els graus dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Aquests cursos es poden fer de forma lliure (gratuïta) o tutoritzada (de pagament i amb dret a prova oficial en els cursos homologats).Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes