25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de febrer de 2019

Parlem en català? Grup de conversa per a pares i mares a Palau-solità i Plegamans

El dimecres dia 30 de gener vam iniciar un grup de conversa a l'Escola Folch i Torres, per a persones adultes que estan aprenent català i volen tenir un espai per parlar-lo, perdre la vergonya i guanyar fluïdesa.

Parlem en català? Grup de conversa per a pares i mares a Palau-solità i Plegamans

Des del Servei Local de Català (SLC) sabem que també la llengua és una eina que ajuda els pares i mares a formar part activa en el procés formatiu dels seus fills i filles. És per això, i també per facilitar la conciliació familiar, que hem volgut engegar aquestes converses dins l'espai de l'escola.

El grup es trobarà de manera quinzenal a la biblioteca de l'escola de primària Folch i Torres, el segon i quart dimecres de cada mes, de 15.15 a 16.15 h. És una activitat organitzada per l'escola i el SLC. Diversos voluntaris del programa VxL seran els dinamitzadors que conduiran el grup de conversa.

L'activitat és gratuïta i també oberta a gent de fora de l'escola. Encara s'hi poden incorporar participants, només cal passar pel SLC, a la Masia de Can Cortès, o escriure un correu electrònic a: palauplegamans@cpnl.catConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes