25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 24 de maig de 2018

Alumnes de l’I2 de Sabadell visiten el Museu Paleontològic

Dimarts 22 de maig, a les 17 h, els alumnes del grau Intermedi 2 van visitar l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont.

Alumnes de l’I2 de Sabadell visiten el Museu Paleontològic

La visita, a més de les dues sales del museu, va incloure també el laboratori i el magatzem de fòssils i reproduccions del soterrani. Aquesta va ser la part que més va agradar al grup, ja que en general no coneixen aquest lloc, i és on es poden veure les reproduccions del titanosaure i, sobretot, de l'emblemàtic triceratop, que va ser durant més de 25 anys a l'entrada del Museu, i que procedeix dels EUA.

Atès que als cursos es treballa amb un enfocament per tasques, per emmarcar la visita, els alumnes prèviament havien de completar en petits grups una fitxa sobre l'activitat i respondre, consultant el web de l'ICP, un qüestionari d'ampliació d'informació, sobre Miquel Crusafont, la creació del Museu, les exposicions i complements que conté i sobretot el triceratops.

Finalment havien de redactar l'anunci de difusió d'aquesta visita, com si fos adreçada al públic general.

Aquesta visita és una de les sortides complementàries que es fan a tots els graus i que aporten un valor afegit als cursos.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes