25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 25 de gener de 2018

EL SLC de Palau reprèn l’activitat del VxL en l’àmbit de la justícia juvenil

EL SLC de Palau reprèn l’activitat del VxL en l’àmbit de la justícia juvenil

El 25 de gener del 2018 dos voluntaris lingüístics han donat el tret de sortida a una nova edició del programa de parelles lingüístiques que es duu a terme al Centre Educatiu L'Alzina després de l'aturada de l'any passat. Es tracta d'una nova edició del VxL en l'àmbit de la justícia en forma de grups de conversa conduïts per voluntaris del SLC de Palau-solità i Plegamans.

Així doncs, les parelles lingüístiques estan formades per interns del centre penitenciari i dos voluntaris externs. La tasca dels participants és conversar en català per tal d'adquirir fluïdesa i consolidar el coneixement de l'idioma.

Aquesta experiència va néixer el novembre de 2011 com un programa pilot amb voluntaris lingüístics al centre de justícia juvenil. Des de llavors es va anar repetint cada any de forma ininterrompuda fins al juny del 2016, quan des del Centre es va decidir aturar l'activitat per reorientar-la.  

L'objectiu del projecte pretén que els joves participin un cop al mes en un espai de tertúlia en català.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes