25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 30 de novembre de 2017

Acord entre la ludoteca Les Tres Moreres i El Consorci per a la Normalització Lingüística per promoure la campanya I tu, jugues en català?

L'objectiu de la campanya és fer visibles els jocs i joguines en català als establiments especialitzats i espais lúdics familiars per tal de fomentar-ne el consum i l'ús.

Acord entre la ludoteca Les Tres Moreres i El Consorci per a la Normalització Lingüística per promoure la campanya I tu, jugues en català?

La ludoteca Les Tres Moreres de Castellar del Vallès ha renovat el seu acord de col·laboració amb la intenció d'oferir  als seus usuaris la possibilitat de conèixer jocs en català existents en el mercat.

El nombre d'accions i activitats relacionades amb la campanya no ha parat de créixer des del 2013 gràcies a la col·laboració i implicació d'agents socials, d'entitats i de les administracions.

Moltes de les accions que s'han dut a terme han tingut com a finalitat sensibilitzar pares i mares, ludoteques i esplais sobre la importància de promoure l'ús del català en els moments de lleure.

· 17 fabricants adherits
· 426 establiments adherits
· 195.000 cartes de reis repartides
· 1 catàleg que recull prop de 750 jocs en català
· Més de 30 activitats organitzades
· Participació en fires, parcs de Nadal i festivals

A la pàgina Jocs en català del web del Consorci per a la Normalització Lingüística  (cpnl.cat/jocs/) es pot consultar l'oferta de jocs i joguines en la nostra llengua.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes