25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 26 d'octubre de 2017

Inici dels cursos de català a Sant Quirze del Vallès

Es dobla la inscripció als cursos per Internet

Inici dels cursos de català a Sant Quirze del Vallès

Fa dues setmanes van començar els cursos de català a la nostra població. Aquest quadrimestre s'han iniciat dos tallers i cursos semipresencials de tots els nivells.

Taller de literatura

El dia 2 d'octubre va començar el taller de literatura organitzat per l'Oficina de Català al Centre Cívic Can Feliu. Un total de 15 alumnes segueixen aquest curs, que permet conèixer diferents autors catalans dels segles XIX i XX i comentar alguns fragments de la seva obra. A més, es fomenta l'expressió escrita a partir de les obres treballades.

Taller d'escriptura creativa

D'altra banda, també es va iniciar el taller d'escriptura creativa, amb 9 inscrits, en què es treballaran diferents tècniques per escriure i es donaran recursos per fer-ho correctament en català.

Cursos semipresencials

El 25 de setembre també van començar els cursos semipresencials dels  nivells bàsic, elemental, intermedi i de suficiència, per tal d'estudiar català a l'hora que els vagi millor. Aquesta modalitat, que implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l'expressió oral, és seguida per 34 alumnes del nostre municipi, el doble dels inscrits al mes de febrer.

Nous cursos

El mes de febrer s'iniciaran nous cursos. Per a més informació adreceu-vos a l'Oficina de Català (Masia Can Feliu, c. d'Eduard Toldrà, s/n, 93 721 18 99, santquirze@cpnl.cat).Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes