25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 23 d'octubre de 2017

Acord de col·laboració entre el SLC i Comerç Castellar

Acord de col·laboració entre el SLC i Comerç Castellar

El Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Associació de Comerciants de Castellar del Vallès han renovat recentment l'acord de col·laboració que té per objectiu promoure el programa Voluntariat per la llengua.

L'Associació Comerç Castellar s'ha compromès així a difondre el programa entre els comerços associats, i ofereix el seu web per poder donar a conèixer les activitats del Voluntariat per la llengua a tot el territori de parla catalana. A més, els establiments tindran un diploma que els identificarà com a adherits al Voluntariat per la llengua i el seu compromís garanteix que els clients seran atesos en català.

Per la seva banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística s'ha compromès a distribuir una llista de les entitats col·laboradores de la localitat a totes les parelles lingüístiques del municipi i a facilitar-los el servei d'assessorament lingüístic.

"Entitats col·laboradores" s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes