Promoció de l'ús

Bases del concurs

L'Ajuntament de Castellar del Vallès, l'Associació de Comerciants i el Servei de Català organitzen un concurs de reconeixement de paraules sinònimes en el marc de la campanya anual "A l'abril cada paraula val per mil".

Participants:

  1. La participació al concurs és gratuïta.
  2. Els participants han de ser majors de 18 anys.
  3. El personal del CPNL no podrà prendre part en aquest concurs.

Desenvolupament del concurs:

1. El concurs es farà del 20 d'abril al 15 de maig de 2021.

2. Per participar-hi, es podrà agafar una butlleta amb les preguntes a les parades del Mercat i a les botigues que hi participin.

3. Per optar als premis, caldrà respondre correctament la pregunta que hi ha a la butlleta. Un cop emplenada  la butlleta es podran entregar presencialment, fins al dia 17 de maig, a la bústia que hi haurà a El Mirador. 

4. Hi ha 30 paraules diferents que cal aparellar i només caldrà completar una parella. Totes les butlletes correctes entraran en el sorteig de 5 vals de compra de 30 € a gastar en les botigues que participin en el concurs.

5. El sorteig es farà el dia 21 de maig i el  lliurament de premis el 28.

Acceptació de les bases:

  1. La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

Disposicions finals:

  1. Qualsevol eventualitat no prevista en les bases del concurs serà resolta pels organitzadors.
  2. Les consultes referents a la participació del concurs es poden fer a través del correu electrònic: comercastellar(ELIMINAR)@comercastellar.cat

Tractament de les dades en aquest concurs:

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Comerç Castellar

Finalitat del tractament: Gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats per l'Ajuntament de Castellar del Vallès i l'Associació de Comerciants de Castellar del Vallès, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: És possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries...).

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit a l'Associació de Comerciants de Castellar del Vallès, pl. El Mirador, s/n (08211 Castellar del Vallès), tel. 93 714 67 39, adreça-e comercastellar(ELIMINAR)@comercastellar.cat  

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web de l'Ajuntament de Castellar del Vallès, l'Associació de Comerciants de Castellar del Vallès i del Servei Local de Català de Castellar del Vallès.