Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura [X]
 1. El Servei Local de Català de Sant Feliu torna a la ràdio

  El SLC de Sant Feliu de Llobregat ha reprès la seva col·laboració amb Ràdio Sant Feliu, interrompuda per la pandèmia. A partir d'ara, cada dimarts de 12.

  Llengua i cultura

 2. Commemoració del Dia Mundial de la Poesia al CNL Roses

  El 21 de març l'alumnat dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística Roses va commemorar el Dia Mundial de la Poesia llegint el poema de Felícia Fuster "No em despulleu", de qui es commemora el centenari del naixement.

  Llengua i cultura

 3. "Joan Margarit, el caçador de poemes"

  El dijous 15 d'abril s'inaugura la Setmana per la Llengua amb l'acte "Joan Margarit, el caçador de poemes", a càrrec d'Arnau Cònsul, llibreter i escriptor.

  Llengua i cultura

 4. Alumnes i participants del Voluntariat per la llengua de Sant Feliu esperen Godot

  El divendres 29 de novembre un grup d'alumnes i voluntaris van anar a la Sala Beckett a veure Esperant Godot , l'obra més emblemàtica de Samuel Beckett.

  Llengua i cultura

 5. L'alumnat de l'Elemental 1 del SLC d'Esplugues de Llobregat participa en una gimcana a la Biblioteca Pare Miquel

  El 21 d'octubre el grup de nivell Elemental 1 del Servei Local de Català d'Esplugues de Llobregat va visitar la Biblioteca Pare Miquel. Amb aquesta activitat els alumnes van poder conèixer les diferents seccions i les possibilitats que la biblioteca ofereix.

  Llengua i cultura

 6. L’alumnat de Sant Feliu celebra la Castanyada i...

  En els bàsics i els elementals s'acostuma a parlar de les tradicions i en aquesta època toca la Castanyada.

  Llengua i cultura

 7. Taller “Doblem en català?” amb Francesc Fenollosa a Sant Feliu de Llobregat

  El dia 11 de juliol, des de les 18 hores fins a les 20.30 hores, a la Sala Polivalent 1 del Centre Cívic Les Tovalloles, va tenir lloc el taller "Doblem en català?" a càrrec de Francesc Fenollosa i Ten, professsor de valencià, escriptor, traductor i adaptador de guions, creador de festivals de cinema, productor audiovisual, actor i director de doblatge.

  Llengua i cultura

 8. L’alumnat i el voluntariat de Sant Feliu visiten el recinte modernista de Sant Pau

  El divendres 21 de juny van visitar el recinte modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau una cinquantena d'alumnes de tots els cursos i de participants del Voluntariat per la llengua.

  Llengua i cultura

 9. Voluntariat per la llengua exprés en la sortida a Besalú del Servei Local de Català de Sant Just Desvern

  El divendres 7 de juny, el Servei Local de Català de Sant Just Desvern va acomiadar el curs amb una sortida en autocar a Besalú, espai on transcorre l'acció de la novel·la El pont dels jueus de Martí Gironell, llegida durant el tercer trimestre en els Clubs de Lectura.

  Llengua i cultura

 10. El Bàsic 2 de Sant Feliu va al Mercat

  El dijous 16 de maig, el grup del nivell Bàsic 2 del SOC va anar a fer una pràctica lingüística al mercat municipal de Sant Feliu de Llobregat, conegut com "La plaça".

  Llengua i cultura