El CNL Roses comença el tercer trimestre amb més de 650 alumnes inscrits

Cursos de català

Aquesta setmana han començat els cursos de català per a adults del tercer trimestre al Centre de Normalització Lingüística Roses.

D'abril a juny oferim una gran varietat de cursos de nivells diferents i en diferents modalitats, adaptats a la situació sanitària actual. La modalitat virtual i semivirtual per als nivells Bàsics i Elementals, amb el 100 % de classes en directe; o 50 % de classes en directe i 50 % de treball autònom, a través de l'ordinador, tauleta o mòbil.

En aquests cursos, el primer dia s'ha fet la presentació del curs de manera presencial, per mostrar l'aula virtual, funcionament del curs i alumnat i professorat s'han pogut conèixer personalment.

En la modalitat en línia impartim cursos de nivell Bàsic 1, Elemental 2, i Suficiència 2 i 3. En aquest cas els alumnes treballen pel seu compte, sense horari predeterminat. El professor estableix un pla de treball i un calendari per als alumnes.

En total el CNL Roses imparteix 38 cursos de català per a adults entre la modalitat virtual, semivirtual i en línia, amb uns 650 alumnes inscrits.

Evidentment, continuem treballant en la tasca d'assessorament lingüístic en diferents sectors (comerços, entitats, administració local...) i estenent el programa del VxL.

CNL Roses

Vols compartir aquesta notícia?