L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat

Llengua i cultura > Activitats culturals > Altres activitats culturals

L'exposició se centra en la màgia de fer créixer l'ús del català a través de la conversa

L'exposició "Quan parles fas màgia" es podrà visitar a Les Escoles de Sant Just Desvern, del 6 al 15 d'abril, de 10 a 13 h i de 15 a 20 h i al vestíbul del Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat, del 16 d'abril fins al 10 de maig, de 9 a 13 h i de 16 a 20.30 h.


L'exposició, creada per la Direcció General de Política Lingüística, forma part d'una campanya amb el mateix nom, que inclou accions encaminades a promoure la participació en el Voluntariat per la llengua, programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003.


Els protagonistes de l'exposició i dels espots televisius enregistrats al principi de la campanya i emesos l'última tardor són participants en les parelles lingüístiques. En tots dos casos, la màgia és el fil conductor.


Dins de la mateixa campanya, a més a més dels espots i de l'exposició, més recentment s'ha difós la col·lecció de vídeos "Màgia per conversar", protagonitzats pel mag Eduard Juanola, com a material de suport a la conversa.


A Sant Feliu de Llobregat l'exposició s'emmarca dintre de diversos actes culturals del la XVII Setmana per la Llengua que cada any se celebra pels volts de Sant Jordi.


Per a més informació:

CNL Roses

Vols compartir aquesta notícia?