25 anys fent bategar el català

CNL Roses

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 6 de juny de 2019

Més de 190 persones del CNL Roses juguen en català

Amb l'objectiu de celebrar el 28 de maig, Dia Internacional del Joc, el Centre de Normalització Lingüística Roses ha organitzat diverses activitats adreçades a l'alumnat dels cursos, al Voluntariat per la llengua i a la ciutadania.

Més de 190 persones del CNL Roses juguen en català

Al SLC de Sant Joan Despí, l'alumnat dels cursos Bàsic 2, Bàsic 3 i Elemental 3 va jugar al Kahoot, activitat que van valorar com a divertida i amena mentre aprenien jocs tradicionals catalans, estructures lingüístiques i el passat perifràstic.

El SLC d'Esplugues va elaborar per a l'ocasió un Kahoot sobre la ciutat. Aquesta activitat es va fer oberta a tota la ciutadania i hi van participar unes 25 persones en total. El coneixement de l'entorn és vital per a l'adquisició d'una llengua. El fet que alumnes del nivell  Bàsic 3, que ja fan les pràctiques lingüístiques com a treball avaluable, hi participessin activament ens referma en aquest camí.

Cal destacar que el Kahoot sobre la ciutat d'Esplugues està inclòs dins del projecte europeu de l'Ajuntament d'Esplugues Playful Paradigm. Esplugues és una de les vuit ciutats europees que formen part d'aquest projecte, que vol afavorir la cohesió social a través del joc, en l'espai públic. El SLC d'Esplugues hi participa activament.

Al SLC de Sant Feliu l'alumnat dels cursos Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 també van jugar al Kahoot, treballant verbs, lèxic i activitats quotidianes. Altres jocs que van compartir van ser el Memory, el penjat i el parxís de verbs.

Al SLC de Sant Just es va jugar al Quinto d'accions de l'Olívia, al Passaparaula i al Kahoot de verdures, jocs tradicionals i colors. L'alumnat dels cursos Bàsic 3, Elemental 3 i Intermedi 3 van gaudir mentre repassaven continguts i n'aprenien de nous.

La celebració del Dia Internacional del Joc ha permès aprendre català i, alhora, passar-ho bé i crear companyonia a més de 190 usuaris del CNL Roses.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter