25 anys fent bategar el català

CNL Roses

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 22 de març de 2019

Sant Just celebra un emotiu 21 de març Dia Mundial de la Poesia 2019

Aquest 21 de març el Servei Local de Català de  Sant Just ha organitzat amb l'Ajuntament, el Centre d'Estudis Santjustencs, la biblioteca Joan Margarit i l'Ateneu un acte de commemoració que ha inclòs la lectura del poema de la Rosa Fabregat en català i en altres idiomes com el castellà, l'anglès, l'alemany, el francès, el rus, l'ucraïnès i el portuguès, tot ells llegits per l'alumnat dels cursos de català per a adults.

Sant Just celebra un emotiu 21 de març Dia Mundial de la Poesia 2019

També hi ha hagut lectures de poemes de Federico García Lorca, Joan Brossa, Blai Bonet, Jaime de Biedma, Nora Albert, Sònia Moll i de les persones guardonades en el XXX concurs de prosa i poesia en català de l'any 2018, la Daniela Felices Silva, la Paula Macarro Roig, el Jan Corberó Forn i el Jordi Aranda Grijalbe.

A la Sala Cinquantenari de l'Ateneu vora una  cinquantena de persones han pogut gaudir d'una estona de lectura acompanyada d'unes imatges cedides pels Tallers de pintura de Can Ginestar de com a través de la inspiració de diferents poemes d'en Brossa els alumnes artistes feien els seus dibuixos.

Tot plegat una vetllada plena d'emoció, lectures, música i complicitat, compartida amb l'alcalde, Josep Perpinyà i el regidor de Cultura, Sergi Seguí.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter