25 anys fent bategar el català

CNL Roses

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 28 de febrer de 2019

Classe oberta de català al CNL Roses

Kahoots del CNL Roses i dictats en línia, activitats destacades de la classe oberta de català per a tothom

Classe oberta de català al CNL Roses

Els quatre Serveis Locals de Català del CNL Roses van oferir el 19 i 20 de febrer classes obertes de català per a tothom, al matí i a la tarda, amb l'objectiu d'engrescar i encuriosir nous usuaris a fer cursos de català.

Les classes obertes es van desenvolupar a les quatre poblacions del CNL Roses en aules i sales visibles i accessibles a la ciutadania.

Les dues activitats principals van ser dos Kahoots i dictats en línia. Els dos Kahoots, que les TNL del CNL Roses van elaborar expressament per a l'ocasió, van tenir molt bona acceptació. El Kahoot del CNL Roses va ser molt interessant, perquè va ajudar els participants a descobrir i conèixer millor el CNL i la comarca; l'altre va donar peu a explicacions més extenses sobre aspectes de llengua.

També es van proposar dictats en línia. Al SLC de Sant Feliu es va treballar el dictat del nivell B2 Decàleg per a una vida feliç, de Sònia Moll, als cursos Intermedi 2 i Suficiència 2. Es va comentar l'ortografia de les erres i altres aspectes gramaticals i ortogràfics, com ara l'ús de l'imperatiu i el present de subjuntiu en textos instructius i en les recomanacions. Així mateix, es va proposar als participants que comentessin i escrivissin altres consells per tenir una vida feliç.

Al SLC d'Esplugues es va explicar el passat perifràstic a l'alumnat del Bàsic 2, amb el suport d'un Power Point.

L'experiència va ser molt positiva i engrescadora.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter