25 anys fent bategar el català

CNL Roses

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 26 de novembre de 2018

Acte de presentació de parelles lingüístiques a Sant Joan Despí

Al novembre s'ha fet l'acte de presentació de parelles lingüístiques a Sant Joan Despí, enguany el dilluns 12 al vespre al Centre Cultural Mercè Rodoreda.

Acte de presentació de parelles lingüístiques a Sant Joan Despí

En el transcurs de l'acte van presentar-se sis parelles lingüístiques; es van oferir orientacions i material de suport, especialment adreçats als participants nous, i es va informar de les novetats del programa, com ara els avantatges del carnet i de les properes activitats, relacionades amb l'Any Pompeu Fabra, del qual es podia visitar l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" al vestíbul del Centre Cultural.

L'acte va comptar amb la presència de Núria Ros, regidora d'Educació, que va agrair i encoratjar la participació al Voluntariat per la llengua.

Les sis parelles presentades s'afegiran a la dinàmica de les onze parelles que hi ha en actiu a Sant Joan Despí, dues de les quals de modalitat virtual, i se sumaran a les quaranta parelles formades a la població al llarg del 2018 i a les més de sis-centes formades des de l'inici del programa a Sant Joan Despí, l'any 2004.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes