25 anys fent bategar el català

CNL Roses

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 29 de maig de 2018

"Doblem en català" a Sant Joan Despí

Més de vint persones de Sant Joan Despí participen en el taller "Doblem en català".

El dilluns 28 de maig a la sala Camèlies del Centre Cultural Mercè Rodoreda es va dur a terme aquest taller, en què, entre altres, van participar membres de l'Associació de Dones Progressistes i del Banc del Temps.

El taller, que té com a objectiu fomentar l'ús oral del català a través del doblatge de seqüències cinematogràfiques, va ser conduït per Francesc Fenollosa i Ten, professor de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de València i professional del doblatge cinematogràfic i televisiu.

Després d'una breu introducció, els participants van convertir-se en dobladors de diferents seqüències de clàssics del cinema i de sèries d'èxit. Tothom hi va participar molt activament i el resultat va ser una estona molt divertida i amena fent un exercici de pràctica oral diferent i nou per a tots.

La Direcció General de Política Lingüística impulsa el projecte "Doblem en català?" en el marc de les actuacions que du a terme per promoure el coneixement i l'ús de la llengua catalana entre la població adulta.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes