25 anys fent bategar el català

CNL Roses

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 2 de febrer de 2018

El SLC de Sant Feliu visita l’exposició “Espais de memòria democràtics de Sant Feliu de Llobregat”

L'alumnat dels cursos de català del nivell Bàsic 2 i Suficiència 2 ha visitat l'exposició "Espais de memòria democràtics de Sant Feliu de Llobregat" de la Universitat Social, Lliure, Autogestionada (USLA) al Centre Cívic Les Tovalloles del barri de la Salut-Can Calders de Sant Feliu de Llobregat.

El SLC de Sant Feliu visita l’exposició “Espais de memòria democràtics de Sant Feliu de Llobregat”

L'exposició mostra espais i un itinerari de la nostra memòria democràtica pensats, sobretot, per aproximar la història de la ciutat a les escoles i a la ciutadania. L'exposició és una contribució al conjunt d'actuacions que s'estan desenvolupant a tot Catalunya per recuperar el patrimoni memorial i que la institució Memorial Democràtic ha dinamitzat i ha fet créixer.

L'alumnat desconeixia aquests espais locals de la ciutat essencialment significatius i ha valorat molt positivament l'exposició. En destaquem, especialment, la fàbrica de caretes antigàs, Ca l'Àlvarez, Roses Dot, el domicili de Tomàs Gaspà, el refugi de Can Nadal, el refugi de la Vinya del Puntaire i del Torrent de Matases, l'escorxador i el bust de la República.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes