25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - Reus

"Mou-te en català!"

“Mou-te en català!” és una variant del Voluntariat per la llengua, un pla de foment de l’ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística i la Secretaria General de l’Esport, amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consorci per a la Normalització Lingüística. 

Quin objectiu té?

Aquest pla té com a objectius principals fer créixer la presència de la llengua catalana a les entitats i als centres esportius i fomentar-ne l’ús entre els professionals i els esportistes.
Les persones que tenen una estona a la setmana per parlar en català amb una altra que el vol practicar per adquirir més fluïdesa, ho tenen tot per ser voluntari o voluntària.
Les persones que volen practicar català en un ambient distès, relaxat i agradable amb una altra que el parla de manera habitual, ho tenen tot per ser aprenent o aprenenta.
Si tots dos, voluntari i aprenent, coincideixen en la pràctica esportiva, disposen d’un punt de trobada idoni per iniciar les converses.

Qui pot ser voluntari del “Mou-te en català!”?

Totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment i que puguin comprometre’s a dedicar 10 hores, una hora per setma
na, a conversar en català amb la persona assignada mentre practiquen qualsevol esport.

Qui pot ser aprenent del “Mou-te en català!”?

Totes les persones majors d’edat que parlin mínimament en català, tot i que sigui amb dificultats, i que vulguin guanyar fluïdesa per poder usar aquesta llengua mentre fan una pràctica esportiva.

  


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter